Zonnepanelen

Een zonnepaneel is een paneel dat zonlicht omzet in elektriciteit. Ze zijn samengesteld uit dunne plaatjes silicium die het zonlicht omzetten in gelijkstroom (DC). Alle apparatuur in een woning werkt op wisselstroom (AC). Een omvormer zet de gelijkstroom om in wisselstroom.

Het teveel aan energie wordt doorgestuurd naar een energiebedrijf. De verbruiksmeter loopt achteruit zolang in huis minder energie wordt verbruikt dan de zonnepanelen leveren. Ook als de zon overdag niet schijnt, wekken zonnepanelen nog stroom op. Daglicht is voldoende om elektriciteit op te wekken.

Zonnepanelen in de stadModern wit huis met zonnepanelen op het dak

De voordelen op een rijtje:

Economisch

Wanneer u kiest voor zonnepanelen maakt u gebruik van de zon als natuurlijke energiebron, u wordt minder afhankelijk van uw energieleverancier en stijgende energieprijzen.

Duurzaam

Onze zonnepanelen zijn een betrouwbare en onuitputtelijke bron van energie. Het is een duurzame installatie met veilige en zekere werking, weinig onderhoud en een levensduur tussen 25 en 30 jaar.

Ecologisch

Zonnepanelen gebruiken 100% groene energie.

Snel terugverdiend

Dankzij de hoge energieprijzen, zeer lange levensduur en uitermate hoog rendement zijn zonnepanelen een rendabele investering.

Eenvoudige en uitbreidbare installatie

Onze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren, en maken gebruik van een modulaire opbouw waardoor ze bruikbaar zijn bij kleine én grote verbruikers. Indien nodig kunnen er steeds zonnepanelen worden bijgeplaatst.

MAAK NU UW AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE EXPERTEN!
Zonnepanelen